CEVİZLİ KABAK SALATASI

Bağımlılık yapacak cinsten,şahane bir salata tarifi.Dileyen tereyağlı sos yapıp lezzetine lezzet,bedenine gram gram yağ katabilir 🙂

MALZEMELER:

  • 3 adet orta boy kabak
  • Zeytinyağı
  • Yoğurt
  • Sarımsak
  • Ceviz
  • Tuz
  • Kırmızı pul biber
  • Dere otu

HAZIRLANIŞI:

İlk olarak kabakları yıkayıp rendeleyip suyunu sıkıyoruz. Bir tavaya alarak suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Bir kapta sarımsaklı yoğurt hazırlıyoruz. Pişen kabakları bir tabağa alıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküp birazda zeytinyağı gezdiriyoruz. Dere otu, ceviz ve pul biberle süslüyoruz. Afiyet olsun…

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s